keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Slow but unsteady Edistystä muttei vakaasti

Painting has progressed, but not very fast.
I have gotten some troops to stage waiting for the magic wash and push forward in several projects at the same time. Progress is made, but troops are not getting ready.

Hidasta, mutta huonosti keskitettyä edistystä. Tataarit ja osa ibereistä kuitenkin seuraavaan - dippiä ja basetusta odottavaan vaiheeseen ja pois maalauspöydältä.

Focus, such as there has been has been on getting these troops of tatars off the queue:
Tatarrabble and spear tatars - finally ready ie. waiting for wash, varnish and basing.

I have been more interested in my new pet project Carthage. Besides they seem to get ready much quicker with much less small details and above allmost no horses to paint:
Spaniard caetrati have gotten to same stage as tartars:
Light Spanish infantry with small shields
Karthago ja liittolaiset ovat nyt uutena projektina kiinnostavampia. Tuntuvat myös edistyvän nopeammin - yhdenmukaisempia varusteita, vähemmän, mutta riittävästi  yksityiskohtia eikä hevosia. Turkkilaisten ja puolalaisten jälkeen hevosten maalaus on alkanut tökkimään. 

Various other troops have gotten there share of paint when there has been excess from the needs of tatars:

Slingers in two shades for two units

Thorakitai - for generic civilized spearmen needs

Carthaginian general 

The elephants - fun critters to paint.

Iberian scutarii based as heavy infantry
Tataareista yli jääneitä maaleja on tullut sudittua jonossa odottaviin figuihin aika lavealla rintamalla. Tuottaa edistystä, mutta valmista syntyy hitaasti.

Seuraavina pöydältä pois maalattavien joukossa on pieni erä ottomaanisipaheja täydentämään viime vuonna maalattuja, ja tässä esillä jököttävistä yksiköistä varmaan norsut, linkomiehet ja scutariit. Ja uusina jonoon kiilaavat Wilanovin turnauksen ByFire and Sword täydennykset.

Next in line for completion are the sipahis in the background, elephants, scutarii and command element I think. And some reinforcements to my By Fire and Sword lists will pass the line in anticipation of Wilanov tourney of Jan Sobieski.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti